Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende:

Regiokampioenschappen dressuur paarden Zuid-Holland Outdoor 2019

Kring Zuidwest heeft inmiddels zijn laatste selectiewedstrijd verreden en alle kringen maken zich nu op voor de kringfinales/-kampioenschappen.
Tijdens deze kringkampioenschappen vindt ook de selectie plaats voor de regiokampioenschappen dressuur paarden.

Inmiddels staan ook het vraagprogramma en de verdeelsleutel voor de regiokampioenschappen op de site van de regio, www.knhszuidholland.nl.

De verdeelsleutel voor de Hippiade is op dit moment nog niet bekend, maar zodra deze bij ons binnenkomt zullen wij deze direct met jullie delen.

Vanuit “het veld” hebben wij een aantal op- en aanmerkingen ter verbetering gekregen. Hier hebben we rekening mee gehouden bij de opzet van de regiokampioenschappen Outdoor 2019. Het welzijn van de paarden speelde hier ook een rol in.

Hieronder volgt een opsomming van zaken die jullie extra aandacht behoeven met betrekking tot het verrijden van het kampioenschap. Neem daarnaast (altijd) even het vraagprogramma door.

• De dressuurkampioenschappen paarden worden verreden op 12 en 13 juli 2019.
• De klassen Z2 en ZZ-licht en teamdressuur worden verreden op vrijdagmiddag/avond 12 juli.
In tegenstelling tot andere jaren rijden alle combinaties 1 dressuurproef en de kür op muziek.
• Om de wachttijden te bekorten (ook i.v.m. het paardenwelzijn) worden de proeven achterelkaar gereden. De Kür start ongeveer 20 minuten na je 1e proef.
• Bij inschrijving direct je cd en indien mogelijk USB-stick + informatie-/omroepformulier (te downloaden op www.knhszuidholland.nl) inleveren!
• De teamdressuur zal aan het eind van de individuele küren verreden worden.
• Op zaterdagochtend 13 juli zijn de klassen M1, M2 en Z1 aan de beurt en ’s middags is de beurt aan de klassen B, L1 en L2.
• Ook voor de klassen B t/m Z1 geld dat alle combinaties 2 proeven verrijden. Je rijdt je 2e proef ongeveer 20 minuten na je 1e proef.
• Kijk in het vraagprogramma welke proeven verreden worden, het zijn 2 verschillende!

Mocht je toch nog vragen hebben, mail deze dan a.u.b. naar d.dessing@knhszuidholland.nl.

Regio Zuid Holland / wedstrijdcommissie – Diana Dessing

Home

KNHS Regio Zuid-Holland De KNHS Regio Zuid-Holland vertegenwoordigt de paardensportbond (KNHS) in de provincie Zuid-Holland. Wij bevorderen in deze regio dat zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, op een plezierige en verantwoorde wijze de paardensport kunnen beoefenen, passend bij hun ambitie. H…

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst via Facebook. Wordt het bericht niet juist weergeven? Klik dan hier om het bericht op Facebook te bekijken.

Divi WordPress Theme