De eerste dag van de Kringkampioenschappen zit erop.
En wat voor een dag was het!

Wij begonnen vanmorgen met een (te) natte baan. Wij bedanken de accommodatie, het secretariaat en het personeel voor de mogelijkheid om een verplaatsing te doen naar morgen voor een deel van het programma.

Daarna miste we een jury en gelukkig kon dat binnen een uur worden opgelost. Daarvoor onze dank aan Jolanda die rechtsomkeert maakte vanuit richting Hoofddorp om ons in nood te helpen. Helaas moesten we hierdoor wel het programma een uur stil leggen ivm aanrijtijd ondanks dat er al gestart was door ruiters in ring 1. Bedankt voor al het geduld lieve ruiters!

Het middag/avondprogramma startte ook een uur later, gelukkig waren hiermee weinig problemen mee gemoeid. Ook hiervoor dank aan de ruiters en juryleden voor de aanpassing!

Moeite prijzen, mooie punten. Vele mensen erg trots.

Wat wij ook weer hebben gemerkt is dat het belangrijk is om toezicht te hebben op het voorrij terrein en paspoortcontrole ook nog altijd zinvol is!

Diana Dessing van KNHS Regio Zuid-Holland ook jij bedankt voor alle belletjes voorafgaande het concours maar vooral vandaag en alle hulp wat daarbij geboden is.

Al met al een mooie sportieve, saamhorige dag. Zo moet het zijn! Een team, een taak.

Tot morgen!

Dit bericht is oorspronkelijk geplaatst via Facebook. Wordt het bericht niet juist weergeven? Klik dan hier om het bericht op Facebook te bekijken.

Divi WordPress Theme